top of page

Frames

Onderstaande videos zijn in nauw overleg met de opdrachtgevers ontstaan. Niks geen vaste formats dus waarmee iedereen er hetzelfde uitziet. Elke film is custom-made.

 

Eerst nemen we de tijd voor een nauwkeurige intake. Op basis hiervan schrijf ik een eerste script en voorzie die van een aantal stills: stilstaande beelden zoals die in de film voor kunnen gaan komen. Dit geeft een goed beeld van de stijl.

 

Na goedkeuring vul ik de andere sleutelmomenten in met stills, de figuurtjes worden besproken en het script wordt nader uitgewerkt. Als dat helemaal akkoord is komt de stemacteur in beeld. Het inspreken van een voice-over is een discipline op zich, waarin veel aandacht wordt besteed aan sfeer, tempo, uitspraak, intonatie en interpretatie.

De stills komen tot leven met animaties, foto's, live-action of een combinatie daarvan. Er wordt slim gebruikt gemaakt van eerder ontwikkeld materiaal om de kosten laag te houden. Toch zult u niets herkennen uit andere filmpjes omdat elk hergebruikt onderdeel aangepast wordt qua detaillering, kleur of stijl. Tot slot worden geluidseffecten toegevoegd waarmee bewegingen bijna voelbaar worden.

 

Prijzen

Onderstaande prijzen zijn indicatief, voor elke opdracht wordt een nauwkeurige offerte uitgebracht.

 

Concept & ontwerp per film:  €680,00

Uitschrijven script en inspreken voice-over per minuut:  €680,00

Animatie per minuut:  €680,00

Filmen/monteren per dag:  €680,00

Alle video's
Referendum Ruimtelijke Koers-720px
04:45
Video afspelen
Het Almeers Kwaliteitsmodel
10:00
Video afspelen
GTV
00:08
Video afspelen
JAMMCUTTING
01:20
Video afspelen
Werken bij Werkina
00:26
Video afspelen
Werkina Werkendam
01:13
Video afspelen
bottom of page