top of page

Print

Correspondentiemateriaal wordt steeds digitaler, maar het uitgangspunt blijft dat A4-tje. Dat moet er gewoon netjes en herkenbaar uitzien, in alle varianten: brieven, facturen, offertes, digitaal en op papier.

Bovenaan het logo. Heb je al een logo? Dan gaan we daarmee verder. Maar wellicht is het toe aan een restyling. Het logo is de basis van waaruit de hele huisstijl vormgegeven wordt.

Logo's

Beste reclamecampagne diensten in zwolle

Kleine oplages

Ook de brochure zal nooit verdwijnen. Digitale printtechnieken maken het mogelijk om je dure brochure in kleine oplages te produceren. Speciaal voor die ene beurs of zelfs dat ene klantbezoek. Voor de volgende gelegenheid pas je hem aan met nieuwe, klantspecifieke projecten. Je kan ook voor een magazine-achtige benadering kiezen, met actuele berichten. Sterk kostenbesparend, nooit achterhaald. Ik praat je er graag over bij.

Bedrukt papier is fantastisch. Alleen de geur van vers drukwerk al! Wie houdt er niet van mooi afgewerkte uitgaven op bijzonder papier. Nieuwe technieken maken speciaal drukwerk, denk aan goudfolie, preegdruk en uitgestanste vormen, ook in kleine oplages betaalbaar.

Beste advertentiebedrijven in zwolle

Drukwerk

Bulk

Bulk is ook prachtig. Gestandaardiseerd drukwerk (A-formaten, populaire papiersoorten, veel voorkomende afwerkingen als mat- of glanslaminaat) worden razendsnel en tegen scherpe prijzen aangeboden. En kwalitatief ook nog eens uitstekend!

Doordat ik een bepaald volume bij mijn leveranciers neerleg, krijg ik aantrekkelijke inkoopvoorwaarden die ik doorbereken naar mijn klanten. Zo profiteert u ook van de ervaring en expertise die ik in 30 jaar opgebouwd heb.

Sign

Sign