top of page

Dubbele stand op Maritime Industry 2019

WindeX Engineering en Werkina Werkendam staan samen en toch apart op de beurs

Broer Teo van Werkina en zijn vriend Peter van WindeX wilden een strakke stand op de Maritime Industry 2019 in Gorinchem.WindeX-kant van de gecombineerde beursstand op de Maritime Industry 2019

"De MI is geen verkoopbeurs, zeiden ze, puur contact onderhouden met bestaande relaties." Oké, dus dan hoeven we de stand ook niet vol te hangen met foto's van schepen en grijze kasten, want iedereen kent jullie al? "Klopt", zeiden ze. Het kon een pure hospitality stand worden. Een filmpje afdraaien is wel mooi, een paar producten en een folderrekje. "Oh ja, zou je een opening kunnen maken tussen de stands? Anders vinden we het niet gezellig."


Altijd fijn, als er niet 1000 dingen in verwerkt hoeven te worden. Dan kun je tenminste inrichten, ipv. inruimen. Zelf weet ik, uit de tijd bij 3D-bureau HenK ontwerpers, dat een stand zo open mogelijk moet zijn, zodat je goed de gangpaden in kunt kijken en andersom.Laten we eens beginnen met een mooie witte verhoogde vloer, dacht ik. En dan de wanden in hetzelfde wit omhoogtrekken zodat er een geheel ontstaat. Verder sluiten de stands mooi op elkaar aan door overal dezelfde maten en verhouding te hanteren, gebaseerd op 1:2:3.


Menno van systeemstandbouwer Expoplus maakte van mijn schetsen een 3D impressie, die goed ontvangen werd. Vrijdags begon hij met bouwen. Op maandag bleek er toch ruimte voor misverstand te zijn ontstaan: "Jij zou die productdisplays toch meenemen? Nee, jij zou die toch maken?" Menno maakt er geen woorden aan vuil en regelt binnen een paar minuten dat er ergens een timmerman direct aan de slag gaat.


Op dinsdag stond er een stand die van voor tot achter klopt.Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page