top of page

Nieuwe huisstijl voor de Weever Groep


Truck met oplegger van Tosec Plaatbewerking Zwolle

De familie Weever is een zeer ondernemende groep mensen. Ooit begonnen als sloopbedrijf, hebben zij zich ontwikkeld tot een veelzijdige kluster van ondernemingen: naast het sloopbedrijf ook twee bouwbedrijven, een puin-verwerkend bedrijf, een graan-overslagbedrijf en als kers op de taart een windmolenpark.


Aan mij de eer een deel van deze ontwikkelingen vorm te geven: er was behoefte aan een nieuwe huisstijl voor de Weever groep, de bouw- en sloopactiviteiten. De afgelopen jaren had ik de bestaande huisstijl al een paar keer bijgepunt, maar ik was blij met de keuze voor een geheel nieuwe richting. Uiteraard moest de herkenbaarheid niet verloren gaan.


Samen met Bouwmeester Media, die de website bouwt en beheert, heb ik een voorstel gedaan. De Powerpoint presentatie van destijds heb ik in een filmpje van twee minuten gevat:Het voorstel is vrijwel ongewijzigd overgenomen. Met een belangrijke uitzondering: vader Bert, die zich langzaam uit het bedrijf terugtrekt, zei resoluut: die 'B' mag er wel af, ik ga toch weg. Alzo geschiedde. Zoals het een dynamisch bedrijf betaamt, wordt er een veelheid aan uitingen geproduceerd. Hieronder een greep daaruit:


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page