top of page

Mooi en goed


Homepage website Maasdijk Automotive

Ruben en Matthijs kennen elkaar van de kartbaan toen ze daar als kleine jongens hun rondjes reden. Klein jongens worden groot en nu hebben ze hun liefhebberij omgezet in een prachtige zaak waar ze exclusieve auto's verhandelen. Dus dure Duitsers en nog veel duurdere Italianen. Echt mooie auto's in topconditie, want dat kun je ze wel toevertrouwen. Ze houden van mooi en goed.


Dus moest er ook een website komen die mooi en goed was. Veel zwart, zeiden ze. En eenvoudig, stijlvol. Top-fotograaf en auto specialist Dennis Noten maakte naast een aantal sfeervolle foto's ook een mooie video.


De tijdslijn barstte al snel uit z'n voegen door de vele reviews en events. Daarom snel opnieuw opgebouwd met een database op de achtergrond. Hiermee kun je makkelijk wat filters inbouwen en blijft de hoeveelheid berichten beheersbaar.


Andere ingrediënten waren chatten via Whatsapp, een routeplanner, een taalmodule, en natuurlijk de integratie met Mobilox voor het autoaanbod. Een compacte maar complete site met dezelfde kwaliteitsbeleving als de auto's.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page